Eindelijk weer de sprankeling in mijn ogen

Wie ben ik?

Ik ben Ran Bos, moeder van een tweeling. Expert op het gebied van vitaliteit én ervaringsdeskundige. Ik heb een achtergrond in de psychologie en gedragswetenschappen. Ik heb de auto immuun aandoeningen SLE en MG. (Systemische Lupus Erythematodes en Myasthenia Gravis). Ik weet als geen ander hoe een chronische aandoening, je leven kan beïnvloeden en veranderen. Zo ook bij mij. Jarenlang heeft het me beperkt. Ik heb veel moeten opgeven; mijn fulltime baan, mijn lievelingssport hockey en mijn druk sociaal leven. Ik was onzeker, uitgeput en alles kostte me moeite. Ik was aan het overleven in plaats van leven.
Door een traject dat focust op mentaal en fysieke vlakken van de ziekte heb ik mezelf teruggevonden en kon ik door verschillende interventies weer gaan leven i.p.v. overleven. Eindelijk weer de sprankeling in mijn ogen!

Dit wil ik ook voor anderen mogelijk maken. Deze aanpak, waar je kijkt naar je leef- en werk omgeving, je mentale toestand, beweging& voeding, je zingeving, je eigen invloed om richting geven aan je leven, is de sleutel om een fijn leven te kunnen leiden ook al heb je reuma of andere chronische klachten.

Wat ik miste in mijn traject, was de verbindende rol van een coach die het als gezamenlijk plan bij elkaar laat komen en alles integreert. Die rol neem ik op me als Vitaliteit- & Leefstijlcoach. In mijn trajecten komt alles samen.

Zodat jij voluit kan leren leven met Reuma!

Meer weten
Neem contact op