Mijn ervaring en expertise liggen bij het ontwikkelen van persoonlijke en professionele kwaliteiten en gedragsverandering.

Ran Bos, Vitaliteits- en Leefstijlcoach

Jarenlang heb ik met veel plezier als hoofd opleider/ trainer/ coach aan de Universiteit van Amsterdam gewerkt. Daarna ben ik me gaan specialiseren in Vitaliteit- en Leefstijl Coaching ACT en Yin Yoga.
En doe ik nu wat ik het liefste doe, mensen helpen hun koers te bepalen naar een gezonder en vitaler leven.

Eigen zoektocht naar meer balans & vitaliteit

In 2011 begon mijn eigen zoektocht naar meer balans, een nieuwe identiteit en mijn vitaliteit. De diagnose Reuma zorgde ervoor dat ik mijn leven anders moest gaan inrichten, andere keuzes moest gaan maken die bij zouden dragen aan mijn gezondheid. Ik moest op zoek naar wie ik nu was.
Moeder worden van een tweeling in 2014 was nog zo’n life event dat mij aan het denken zette: “Wie en wat is nou Echt belangrijk?”
Met hobbels, pieken en dalen ben ik bij mijn waardes gekomen. Wat is echt belangrijk voor mij en waar ligt mijn kracht. Iedereen heeft zo zijn pad..

Expertise als Leefstijl- & Vitaliteitscoach

Mensen faciliteren in die reis en hen in hun kracht zetten, is waar ik aan wil bijdragen. Vooruit kijken vanuit verbinding met jouw waardes, actie gericht bezig zijn is hoe ik dat wil doen.
Mijn persoonlijke ervaring en mijn ervaring als professional in persoonlijke en professionele ontwikkeling maken dat ik weet dat ik dit kan en het liefste doe.

Kan ik je helpen, verstuur een WhatsApp ?