Hart volgen in plaats van Hoofd

In de zomer vlak voor de vakantie stond ik even stil. Stil bij wat ik nu écht wilde. Wat wil ik doen? Hoe wil ik het najaar in? Op dezelfde voet verder of andere richting op?

En wat is nu écht belangrijk?

Deze vraag leidde naar mijn waarden. Stilstaan bij mijn waarden hielpen mij te voelen en te weten.
Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen een waardevol leven te leiden. Zich vitaal, gelukkig te voelen, zonder dat ze beperkt worden door hun belemmerende overtuigingen en gedachten, angsten, mitsen en maren, automatismen en patronen.

Sterk in hun schoenen en plezier in het leven!

Ik wil een volle praktijk met mensen die hun gezondheid prioriteit willen maken, bij bedrijven langs en hun werknemers in beweging krijgen richting vitaliteit. Dat werknemers niet meer omvallen maar blijven staan omdat ze weten hoe ze kunnen sturen richting meer vitaliteit.

En zie hier, de eerste stappen. Ik post weer eens iets, word zichtbaar en ben begonnen met een business coach @bureau beerse. Om te leren ondernemen, want ik wil zoveel mogelijk mensen helpen vitaal te worden. Duurzaam Vitaal. Minder last van stress en hun belemmeringen.
Daar ligt ook mijn expertise. Mensen handvatten bieden in kleine stappen hun gedrag te veranderen richting mentaal en fysiek fit te worden. Meer ruimte en rust in hun hoofd en zo meer richting aan werk en leven kunnen geven. Duurzaam inzetbaar blijven.

Maar ja, ondernemen is een vak apart. Daar kon ik wel wat ondersteuning in gebruiken. Ik ging dus hulp inschakelen.
Een nieuwe toegewijde stap. Ook met de nodige weerstand & angst. Want hé, ik ben ook maar een mens met belemmerende overtuigingen, gedachten, angsten en patronen. Maar ik had ook energie en zin.
Nieuwe stappen en nieuw gedrag gaan ook gepaard met ongemak, dat weet ik.
En ja, wil je echt een waardengericht leven, een andere richting op dan dat je deed, is het dealen met ongemak onvermijdelijk. Dus ook voor mij.

Herken je de weerstand tegen verandering? Of hik je tegen nieuwe stappen aan? Weet je niet hoe je je patronen kan veranderen?

Wil je jouw gezondheid nu echt op nummer 1 zetten, je in balans voelen? Minder stress ervaren? En lukt het jezelf nog niet? Schakel dan hulp in!

In mijn trajecten leer je vaardigheden die je altijd kan inzetten en zo zelf regie krijgt over jouw gezondheid en duurzaam resultaat behaald.
Voor meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan altijd!

Kan ik je helpen, verstuur een WhatsApp ?